Nyomtatás

Ráncfelvarrást kap a Chrome böngésző

A Google hónapok óta dolgozik az új dizájnon, amit néhány héten belül mindenkinél bekapcsolnak. Megmutatjuk, hogy fog majd kinézni a böngésző.
 
Jelenleg még a 49-es verziószámú Chrome fut a Maceken és a windowsos gépeken, az ütemterv szerint pedig április 8-tól már mindenki az 51-es verziót használhatja majd. A legnagyobb változás a dizájnban lesz. A böngésző legfelső sávja áttetszővé válik, ami egy sokkal letisztultabb, a Safarihoz hasonló megjelenést eredményez. Bár a lapsor az OS X alatt jelenleg is felveszi a háttér színét, a jövőben a háttérben futó videót is látni lehet majd. A jobb felső sarokban található, a Google Chorme személyre szabását és beállításait lehetővé tévő gomb is átalakul, a három csík helyett pedig három pontot kell majd keresni, vagyis összhangban lesz a mobilos verzióban megjelenő menüvel.
 
Chrome 1
 
A jövőben sokkal sötétebb tónust kap az inkognitó módban való böngészés, emellett a Chrome-nak kiválasztott stílus is megmarad. Hasonló árnyalatban jelennek majd meg a fejlesztői eszközök is. Mindemellett számos egyéb területen is javít a felhasználói élményen a Google, beleértve a beállításokat, azon belül is az előzmények és a könyvjelzők kezelését.
 
Chrome 2
Megjelent: 2695 alkalommal Utoljára frissítve: 2016 March 17 10:22