Nyomtatás

Megújítja a Google a Gmail levelező rendszerét

  • Posted on:  2018 April 17 19:59
  • Írta:  gomba

Nemsokára teljesen új külsőt kap az egyik legnépszerűbb e-mail küldő alkalmazás, hiszen az elkövetkezendő hetekben jön az eddigi, egyik legnagyobb frissítő csomag.

A The Verge által közölt első képernyőkép alapján körülbelül így néz majd ki a megújult Gmail. Egyébként ezek manapság teljesen tipikus design elemek az új programokban, szép, letisztult, minimalista, de azért mégis színes marad minden. Ha megemésztettük a külsőségeket, akkor jöhet az felettébb izgalmas belső, hiszen egy új “Confidential Mode”-dal is bővül a levelezőprogram, olyan további újítások mellett, mint a ‘quick reply”, azaz gyors válasz a leveleinkre, illetve kapunk egy “szundi” gombot is, ha csak később szeretnénk foglalkozni valamelyik levelezésünkkel.

Gmail2018 2

Természetesen ezek közül a “Confidential Mode” az ász, hiszen ennek segítségével szabályozhatjuk, hogy akinek levelet küldünk, az a személy ne tölthesse le a tartalmat, ne küldhesse tovább, vagy épp ne nyomtathassa azt, ha épp bizalmas információkról van szó. Ez nagyon jól hangzik elsőre, de tapasztalataink alapján ezzel biztosan lesznek, akik visszaélnek. Gondoljunk csak bele, ha épp rendelek valahonnan valamit és reklamálni tudok, akkor egyszerűen az ottani ügyintéző be tudja majd állítani, hogy semmit ne kezdhessünk a levelezéssel?

Az ilyen és ehhez hasonló kételyek eloszlatására tartanak egy hatalmas konferenciát majd május 8-án, amit érdemes lesz követni, ha minden részletet szeretnénk ismerni a levelező program legújabb frissítésével kapcsolatban. A Gmail teljes megújulásának bevezetésére várhatóan a második félévben kerül sor.

Elköltöztünk Banner honlara

Megjelent: 5348 alkalommal Utoljára frissítve: 2018 April 17 12:16