Nyomtatás

App Ajánló: Fessünk szelfit pár kattintással!

  • Posted on:  2018 February 26 22:30
  • Írta:  gomba

Főként szelfikhez ajánlott használni ezt az ingyenes képszerkesztő alkalmazást, mely nagyon menő festményeket idéző filtereket kínál, és mellyel igazi festményszerűvé alakíthatjuk fotóinakat.

Átlagos felvételeket is fel lehet vele dobni, de művészi hatása leginkább szelfik esetében jön jól – röviden így jellemeznénk az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető Portra alkalmazást. A fotószerkesztő app már belépés után jelzi, hogy főként arcképekre szakosodott, hiszen az előlapi kamerára áll alap beállításként, illetve egy arc alakú ikonba lehet helyezni középen az arcunkat, így segítve a tökéletes szelfik elkészítését. 

Csak meg kell nyomni a középső gombot, és kész a felvétel, majd jön a legérdekesebb rész: az alsó sávban megjelenik 17 művészi filter, amelyek más-más stílusban dobják fel a képeket. Egy közös van bennük: használatukkal olyanná válik a szelfi, mint egy festmény. A kép alján két csúszkán lehet még javítani a filter hatásán. A művészi szelfit az alsó három ikonnal megoszthatjuk a Facebookon, Instagramon és egyéb alkalmazásokon, a jobb alsó ikont megérintve pedig le is tölthetjük a képet.

Az appnak androidos és iOS-es változata egyaránt ingyen elérhető. 

GooglePlay1 AppStore1

 

Megjelent: 2961 alkalommal Utoljára frissítve: 2018 February 26 15:40