Nyomtatás

Kicsi és gyors: új generációs Kingston kártyaolvasó

  • Posted on:  2017 August 01 03:01
  • Írta:  gomba

A Kingston, a világ vezető független memóriagyártója bejelentette legújabb microSD kártyaolvasóját, a MobileLite Duo 3C-t. Az eszközt kifejezetten USB Type-C portokkal rendelkező készülékekhez fejlesztették, ám kettős csatolófelülettel rendelkezik, így USB-A és USB-C típusú portokkal is használható.

A MobileLite Duo 3C megfelel az 1. generációs USB 3.1 (USB 3.0) specifikációnak, és gyors átviteli sebességgel segíti a videók, képek vagy más, nagy fájlok gyors másolását. Az eszköz microSD/SDHC/SDXC, UHS-I kártyákat képes olvasni, és kihasználja a legújabb kártyák biztosította sebességet. A kisméretű, fémházas MobileLite Duo 3C könnyedén elfér a hátizsákban, pénztárcában vagy a zsebben, hogy mindig kéznél legyen.

Az új MobileLite Duo 3C egy sokoldalú kártyaolvasó, amelyet a legújabb technológiai trendeknek megfelelően USB-C típusú csatlakozóval láttak el, de emellett fontos, hogy a korábbi rendszerekkel is megfelelően működik. A kártyaolvasó egyaránt ajánlott otthoni és professzionális használatra is, főként tartalom előállítók számára, akik akár napi szinten másolnak nagyméretű fotókat, video- vagy hangfájlokat számítógépükre. Strapabíró, mégis könnyű kialakításának köszönhetően pedig bárhová magunkkal vihetjük, ahol csak szükségünk van rá. Akár PenDriveként is használható. Gyors sebessége révén, ha veszünk hozzá egy elég gyors micrcSD memóriakártyát, akár használhatjuk időt álló, az évek során méretét igényeink szerint növelhető PenDriveként is.

Elköltöztünk Banner honlara

A MobileLite Duo 3C kártyaolvasóhoz két év jótállás és ingyenes műszaki támogatás jár, ára itthon 6.000,- Ft körül várható.

A Kingston MobileLite Duo 3C jellemzői és műszaki adatai:

  • Kettős csatolófelület: régebbi és újabb rendszerekkel is működik az USB-A és az USB-C típusú csatolófelületeknek köszönhetően.
  • Kis méret: egyszerű tárolási megoldás, amelyet könnyedén beledobhatunk a táskába vagy zsebre tehetünk.
  • Strapabíró hordozhatóság: a fém burkolatnak köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük.
  • generációs USB 3.1 (USB 3.0) támogatása1: gyorsan letölthetjük a képeket és a videókat az internetes megosztáshoz.
  • Méretek: 43 mm x 18 mm x 11 mm
  • Támogatott kártyaformátumok: microSD/microSDHC, UHS-I/microSDXC UHS-I
  • Garancia: 2 év

 

 A kompakt MobileLite Duo 3C két csatolófelülete az USB Type-A és USB Type-C szabványt is támogatja 

 

 

Megjelent: 2826 alkalommal Utoljára frissítve: 2017 September 12 07:30