Nyomtatás

Mi is az a PowerCube?

  • Posted on:  2016 January 18 10:58
  • Írta: 

Ötletes és sokoldalú elosztó. A furcsa nevű allocacoc cég létrejöttét két végzős, holland egyetemista diák találkozása tette lehetővé, akiknek sokféle ötletük támadt többek között olyan hétköznapi területekre, mint az elektromos elosztók világa, ahol a PowerCube nevű termékükkel alkottak figyelemre méltót.

 

 

  • 4 gyermekzáras konnektor
  • Dupla USB aljzat (2100mA)
  • Asztali rögzítési lehetőség
  • Akár 1,5m hosszabbító kábel
  • Moduláris kombinálhatóság
  • Különböző modellek, igény szerint 16A / 2500W terhelhetőség
  • Földelt aljzatok (3x 1,5mm kábel)

 

Miért is nagyszerű megoldás a PowerCube? A konnektorok két alapvető jellemzője, hogy a számuk mindig kevesebb, mint amennyire éppen szükségünk van, és természetesen ha megfelelően bebútoroztunk egy helyiséget, akkor biztosan megközelíthetetlen helyre kerülnek.


PowerCube név négyféle terméket fed le, amelyek különféle képességekkel és funkciókkal vannak felvértezve, és ennek megkülönböztetése céljából a színük is eltérő, mégis kiválóan mutatnak akár együtt is, illetve használhatóak is együtt, ha az egy kockán lévő aljzatok száma nem elegendő. A PowerCube két előnyös vonatkozása éppen ezeket a problémákat hivatott megoldani: egy aljzatba bedugva négy vagy öt további földelt aljzatot tesznek elérhetővé. Fontos előny, hogy földelt aljzatokat nyújtanak, hiszen az olcsó kínai elosztók általában nem földeltek, és ebből kifolyólag az is előfordul, hogy például egy 90 Wattos notebook / tablet töltő vagy okostelefon töltő kiesik az aljzatból, vagy saját villái fogják meg. A PowerCube esetén masszív földelt csatlakozók állnak rendelkezésre, amelyek biztonságosan tartják meg a csatlakoztatott eszközt. A másik előny pedig a rugalmas pozicionálás: a PowerCube szürke és piros belsejű modellek csomagja tartalmaz egy tapadó felületű egységet, amely például az asztallap tetejére vagy aljára tapasztható, és egy aljzat elfoglalásával a PowerCube rajta rögzíthető. Így három vagy négy aljzat marad szabadon a különféle modelleknél.


Különböző modellek:

  • ZÖLD: 5db földelt aljzat
  • KÉK: 4db földelt aljzat + 2db USB
  • PIROS: 5db földelt aljzat + 1,5m kábel
  • SZÜRKE: 4db földelt aljzat + 2db USB + 1,5m kábel


HAMAROSAN ÚJ TERMÉKKEL JELENTKEZIK A POWERCUBE!
Az Allocacoc a 2013-as évben továbbgondolta a termékét, és gondolatainak középpontjában az utazó felhasználók álltak. Azok az utazók, akik több műszaki cikket szállítanak magukkal az utazásukhoz, és küzdeniük kell azzal, hogy az adott országban, régióban más az elektromos aljzat kialakítása... PowerCube ReWirable... HAMAROSAN!

A PowerCube termékek elérhetőek szaküzletünkben már 4.000,- Ft-tól!

 

PowerCube

A PowerCube termékcsalád elosztói kiemelkednek a hagyományos elosztók "fröccsöntött és szegecselt" világából! A holland kreatív tervezés és a NAGYON MINŐSÉGI kidolgozás igazán praktikus design termékké teszi a PowerCube ötletes és sokfunkciós elosztókat!


Öt darab ZÖLD színű földelt aljzattal rendelkező kocka alakú elosztó egység, 230 Voltos aljzatban való használatra.

PowerCube


Négy KÉK színű földelt aljzattal rendelkező, 2db USB porttal (2100mA) is felszerelt elosztó egység, 230 Voltos aljzatban való használatra.

PowerCube


Öt PIROS színű aljzattal rendelkező 1,5 méteres hosszabbító elosztó egység, kábel rögzítővel és asztali rögzítési lehetőséggel, 230 Voltos aljzatban való használatra.

PowerCube


Négy SZÜRKE színű földelt aljzattal rendelkező, 2 db USB porttal (2100mA) is felszerelt 1,5 méteres hosszabbító elosztó egység, kábel rögzítővel és asztali rögzítési lehetőséggel, 230 Voltos aljzatban való használatra.

PowerCube


PowerCube ReWirable
Cserélhető tápfejjel rendelkező, 5 aljzatos, MAGENTA-fehér színösszeállítású elosztó egység 100 és 240 Voltos feszültségtartományban való használatra, cserélhető biztosítékkal. A sokat utazók nélkülözhetetlen útitársa!

PowerCube


PowerCube ReWirable
Négy BÍBOR színű földelt aljzattal, 2db USB porttal (2100mA) is felszerelt elosztó egység cserélhető, a világ több táján használható tápfejekkel 100 és 240 Voltos feszültségtartományban való használatra, cserélhető biztosítékkal. A sokat utazók nélkülözhetetlen útitársa!

PowerCube


PowerCube ReWirable cserélhető tápfejek
Négy különböző földelt tápcsatlakozó fej a világ különböző tájaira a PowerCube cserélhető tápfejű modelljeihez. Például: Európa, Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Ausztrália.

Megjelent: 28636 alkalommal Utoljára frissítve: 2016 February 29 19:46