Nyomtatás

App Ajánló: Itt a Messenger Lite

  • Posted on:  2017 April 28 14:24
  • Írta:  gomba

A Facebook csevegőalkalmazásának könnyűsúlyú változata mostantól már Magyarországon is letölthető a Play Áruházból.

Tavaly a fejlődő országok számára tette elérhetővé a Facebook chatkliensének lebutított, Lite nevet viselő változatát azzal a nem titkolt céllal, hogy még többen kezdjék használni a platformot - azok is, akiknek egyébként nincs lehetőségük modern készüléket használni vagy hetente 50-60 megabájtot áldozni a program frissen tartására.

Eddig a kiválasztott országokon kívül élőknek trükközniük kellett és harmadik félen keresztül, például az APK Mirror oldaláról letölteni az alkalmazást. Ennek a mai nappal vége, a Facebook ugyanis bejelentette, hogy 150 országgal bővítik a Messenger Lite hivatalos elérését, ebben pedig Magyarország is szerepel.

MessengerLite2

A Messenger Lite kevesebb erőforrást használ teljes verziós társánál, hiányoznak belőle az elmúlt években beépített funkciók, mint a Napom, a chat buborékok vagy a kameraeffektek, sőt a végponti titkosítás is. Cserébe az akkumulátorkímélés mellett az adatforgalmi igénye is szerényebb (akár 2G-n is használható), és visszamenőleg egészen a 2.3-as (Gingerbread) Android verzióig kompatibilis.

A programot iPhone-ra még nem, de androidos  mobilra már telepíthetjük és az alábbi linkeken is elérhetitek...

GooglePlay1

Megjelent: 3842 alkalommal Utoljára frissítve: 2017 April 28 14:49