Nyomtatás

Strapabíró USB kábel a mobilokhoz

  • Posted on:  2017 April 09 20:05
  • Írta:  gomba

A varázsszó kevlar, ezzel az óriási szakítószilárdságú anyaggal erősítettek meg egy C típusú USB kábelt. Bírja is a gyűrődést rendesen.

Rengeteget használjuk az USB kábeleket, és sajnos ennek megvan a következménye, nem mindegyik bírja jól a strapát, van, hogy megtörnek, elszakadnak.

Ez azonban nem fordulhat elő a Belkin új C típusú USB kábelével, amelyik az ultraerős Mixit Duratek tartozékok családjába érkezett. Az újdonságot a modern kor acéljával, kevlar-szálakkal erősítették meg, így elképesztően nagy a szakítószilárdságuk. A Belkin tesztelte is, ötezerszer hajlították meg 180 fokban, és nem történt semmilyen sérülés.

BelkinUSB2

A kábel 1,2 méter hosszú - jóval hosszabb azoknál a kábeleknél, mint amit a telefonok, tabletek mellé adnak. Az USB Implemeter Forum minősítette, ami garanciát jelenthet arra, hogy a kábel képes maradéktalanul feltölteni a csatlakoztatott eszközt. A kábel az USA-ban 30 dollárba (kb. 8800 forint) kerül. A hazai forgalmazásár még nincs hír, de hát léteznek külföldi webshopok is.

Megjelent: 3282 alkalommal Utoljára frissítve: 2017 April 09 20:16