Nyomtatás

Játsszunk Pac-Mant a Google Térképen!

  • Posted on:  2017 April 03 10:41
  • Írta:  gomba
facebook.com/excom.hu

Két éve már volt egy ilyen akció, most a Google Maps térképen újra Pac-Man játékterepet csinálhatunk akár saját utcánkból is.

A Google két éve zseniális áprilisi turpisságot eszelt ki: Pac-Man játékká varázsolta a Google Maps térképet. Most újra lehetővé tette ezt a szórakozást, egy kis csavarral: ezúttal Ms. Pac-Man a főhős, vagyis egy női figurát lehet irányítani a saját környékünkön – szúrta ki a The Next Web.

Ehhez csak a Google Maps oldalára kell kattintani vagy megnyitni a szolgáltatás mobil alkalmazását, majd az oldal alján vagy szélén a Pac-Man ikonra kattintani. Ezzel át is alakul a térkép, számítógépen a nyilakkal, mobilon pedig az ujjunk megfelelő irányba húzásával indítható a játék és irányítható Ms. Pac-Man.

Google Pac Man 2

Előfordul olykor, hogy a saját környékünkön nem tudja indítani a játékot, ez esetben a “Jó napom van” feliratra kattintva olyan helyre visz a Google Maps, ahol lehet játszani. A Pac-Man vélhetően csak hétvégén, jó eséllyel talán még a hét első felében lesz elérhető a Google Téréképen.

Megjelent: 2814 alkalommal Utoljára frissítve: 2017 April 03 11:12