Nyomtatás

Egyedibbé tehetjük telefonunk Androidos felületét

  • Posted on:  2017 March 16 07:54
  • Írta:  gomba

Ha tényleg szeretnénk, hogy androidos telefonunk kezdőképernyője, ikonjai, háttérképe minket jellemezzenek, akkor keressük fel a Google új, jópofa tesztet kínáló weboldalát.

Megvásárolhatjuk ugyanazt az androidos telefonmodellt, mint még sok ezer felhasználó, ez azonban nem jelenti azt, hogy ugyanúgy kellene a telefonnak kinéznie, ha bekapcsoljuk azt. Különféle ikonokkal, háttérképekkel ki-ki a saját ízlésének megfelelően alakíthatja át a látványt. A Google egy új weboldalon (#myAndroid) ehhez nyújt segítséget, méghozzá egy vicces teszt keretében. Több esetben is két kép közül kell kiválasztanunk, ami tetszik, és nyugodtan hagyatkozzunk a megérzéseinkre, vagy ahogy a Google javasolja, előbb válasszunk (kattintsunk), és csak utána gondolkozzunk.

myAndroid3

Még angolul sem kell tudni a teszt kitöltéséhez, végül is a látvány a lényeg, illetve ahol arra szükség van, az animációk eligazítanak. A vége felé még arra is rákérdez a teszt, hogy mennyire vagyunk az Android rendszer szakértői, a legutolsó képről pedig azt kell eldöntenünk, hogy egy hot dogot vagy inkább lábat látunk.

A választásaink alapján az oldal összeállítja androidos telefonunk testre szabott küllemét, háttérképet, ikonokat, widgeteket, billentyűzetet ajánl, amelyeket azonnal letölthetünk. Ha pedig nem tetszik az eredmény, újrakezdhetjük a tesztet, megismételhetjük akárhányszor.

myAndroid2

Megjelent: 2114 alkalommal Utoljára frissítve: 2017 March 16 08:10