Nyomtatás

Érkeznek a Nokia új termékei: okos mérleg, okos lézmérő

  • Posted on:  2017 March 16 07:34
  • Írta:  gomba

A legtöbb felhasználó számára a Nokia jóval ismertebb márka a Withingsnél. Talán épp ez a tény állhat a finn cég döntése mögött: kivezeti a fitneszmárkát, és az egészségügyi termékek ezután inkább a Nokia égisze alatt kerülnek forgalomba.

Tavaly nyáron vásárolta meg a Nokia az intelligens egészségügyi és fitnesztermékeket gyártó Withingset (191 millió dollárért), azonban sokáig nem lehetett tudni, mi lesz a márka sorsa. A Withings olyan hasznos termékeket fejlesztett, mint az okos mérleg, a vezetékes és vezeték nélküli vérnyomásmérő, egy jópofa alvássegítő vagy az érintés nélkül dolgozó lázmérő, melyről korábban már mi beszámoltunk. A közelmúltban viszont megszületett a döntés, nyártól kivezetik a Withings márkát, és utána már a Nokia logójával és nevével látnak napvilágot az újabb készülékek.

Nokia Withings

A Withings-eszközök által mért adatokat összegyűjtő Health Mate alkalmazást is áttervezi a Nokia, egyszerűbbé válik majd az eltárolt információk megosztása, és még coaching (életvitel tanácsadói) programok is kerülnek bele.

Megjelent: 2470 alkalommal Utoljára frissítve: 2017 March 16 07:52