Nyomtatás

App Ajánló: A Vörösmarty Színház is mobilunkba költözik

  • Posted on:  2017 February 07 19:44
  • Írta:  gomba

Imádom a fehérvári kötődésű dolgokat. Legyen szó bármiről is, engem mindig is vonzottak az olyan lehetőségek, melyeknek ha kicsit is, de köze van Fehérvárhoz. Nem rég például az fmc.hu-n utána jártunk, mik azok az okostelefonos appok, melyek egy Fehérvárinak jól jöhetnek.

Akkor még nem került bele a listába ez az alkalmazás, pedig ha akkor ez már létezett volna biztos, hogy ez lett volna az első helyen. Egy ízig-vérig fehérvári, mondhatni hiánypótló alkalmazásról beszélhetünk és ráadásul hatalmas ötlet is. Elkészült, mostantól letölthető a Vörösmarty Színház okostelefonos alkalmazása, ráadásul mindkét nagy platforma, Androidra és iOS-re egyaránt. Nem túl sok színház büszkélkedhet kis hazánkban ilyen ügyesen és tartalmasan összeállított alkalmazással.

A Vörösmarty Színház mobilapplikációja hasznos funkciókkal, naprakész, exkluzív hírekkel igyekszik nyomon követni a színház mindennapjait. Minden héten jelentkeznek színészstaféta rovattal a mobilappon – a stafétában színészeink egymástól kérdeznek, ezzel bepillantást engedve gondolataikba, a kulisszák mögötti világba. Így talán olyan kérdésekre is választ kapunk, amik régóta motoszkálnak bennünk, de még nem volt alkalmunk feltenni őket… De ennél jóval többet is tud a KulisszAPP névre keresztelt alkalmazás, amit szerintem minden fehérvári színházba járónak használnia érdemes.

A Vörösmarty Színház mobil alkalmazásával valóban elfér a színház a zsebünkben, hiszen minden olyan funkció megtalálható benne, amire a Vörösmarty Színház mindennapjait követő embernek szüksége lehet, és persze azoknak is ajánljuk, akik csak most ismerkednek a kultúra ezen területével. Az alkalmazást nagy egyszerű kezelelni, egyszerű, átlátható funkciókkal, szép kezelőfelülettel és nagyon részletes, sokrétű tartolammal igyekszik kiszolgálni a színházba járókat.

KulisszAPP2

Mik is ezek a „funkciók”?

- Hírek: Aktuális hírek, melyek azonnal a megjelennek az alkalmazásban, semmi pletyka (vagy mégis?)
- Bemutatók: Nem kérdés többé mi is a repertoár, az összes előadás és annak leírása, szereplőkkel, játszási dátummal elérhető, a jegyrendeléssel csak egy klikkre
- Színészek: A Vörösmarty Színház színészeinek bemutatása képekkel, történetekkel, és azoknak a daraboknak a listája amiben aktuálisan játszanak
- Értesítések: Mindenkit idegesít, ha kéretlen üzenetekkel zaklatják. Végre egy olyan lehetőség, ahol a felhasználó személyre szabhatja mi az, ami érdekli, és azonnal értesülni akar róla, és mi az ami nem fontos. Késve kezdődik, vagy elmarad? Mielőtt csinibe öltözne és elindulna az előadásra, az alkalmazás értesítést küld a változásról, a beállított bérlettel kapcsolatban.
- Jegyrendelés: Azoknak akik már tudják mit akarnak, és mikor. Klikk-klikk és már kész is a jegyrendelés. Köszönet a jegy.hu csapatának.

A többi csak hab a tortán, 
- azonnali megosztás
- Facebook elérés az alkalmazásból,
- egyedi „push” értesítés beállítások,
- azonnali kapcsolat,
- navigáció a Vörösmarty Színházhoz a Google navigáció segítségével


KulisszAPP3

A programot iPhone-ra, és androidos mobilra is telepíthetjük és az alábbi linkeken is elérhetitek...

GooglePlay1 AppStore1

Megjelent: 2931 alkalommal Utoljára frissítve: 2017 February 08 11:32