Nyomtatás

Windows Tipp: csodás háttérképek egyszerűen

  • Posted on:  2017 January 15 10:45
  • Írta:  gomba

Szép háttérképeket szeretnél számítógépedre? Ezt a programot töltsd le, és megkapod!

Ez az ingyenes program Windowsot futtató és Apple számítógépekre is szép háttérképeket varázsol, rengeteg csodás fotó közül lehet válogatni benne. Számítógéped háttérképét gyorsan megunhatod, így nem árt egy olyan programot beszerezni, amelyen ingyenes fotókból egyszerűen és gyorsan lehet válogatni, majd a kiválasztottat egyetlen kattintással beállítani új háttérképnek. Ezt kínálja a windowsos és macOS-t futtató számítógépekre ide kattintva letölthető Splashify.

Splashify2017 01 11 1211

Belépés után máris megjelennek a rengeteg csodás háttérkép közül a szerkesztők által ajánlottak ("Curated"), de a bal oldali menüsorban a "Popular" feliratra kattintva a felhasználók körében legnépszerűbb képeket is át lehet nézni, a "Latest" opcióra klikkelve pedig a legújabbakat. A "Search" funkcióval angol nyelvű kulcsszavakkal keresni lehet a fotótárban.

Ha valamelyik megtetszik, csak rá kell kattintani, hogy nagyobb méretben is megnézhessük, ha pedig ezután is háttérképnek szeretnénk beállítani, csak a jobb felső sarokban a "Set Wallpaper" feliratra kell kattintunk, és kész is van. 

Megjelent: 4631 alkalommal Utoljára frissítve: 2017 January 15 18:47