Nyomtatás

App Ajánló: Segítünk spórolni! - Koin

  • Posted on:  2017 January 11 22:02
  • Írta:  gomba
A takarékoskodáshoz egy kiadáskövető alkalmazás nagyon jól jön, és ehhez is tudunk egy ingyenes, ráadásul magyar megoldást ajánlani.

Ha minden nap látja, hogy mire mennyi pénz ment el az adott hónapban, sokkal takarékosabbá is válhat. Óvatosságra intheti például egy kiadáskövető alkalmazás, amely tudatos pénzköltésre sarkallja, ha komolyan veszi a kitűzött célt, és napi rendszerességgel feljegyzi kiadásait, és azok típusát. Szóval ha nem akar meglepődni hónap végén, hogy mire ment el a pénz, érdemes az AndroidraiPhone-ra és iPadre is ingyenes Koin alkalmazást letölteni, de a magyar szolgáltatás weboldala is tökéletes erre, ahol Google- és Facebook-fiókkal, valamint e-mail-címmel is lehet regisztrálni.

Koin 2

Ezek után középen a “+” jelre kattintva mindig feljegyezhetjük az új kiadásainkat és bevételeinket, megadva az összeget, a kategóriát (pl.: élelmiszer, bérlet, rezsi stb.), illetve címkét és fotót is adhatunk minden újdonsághoz. Az “Egyenleg” menüpontnál láthatjuk, hogy állunk a költésekkel és mennyi pénzünk van még, az “Áttekintő” feliratra kattintva pedig kategóriánként, százalékos arányban és konkrét összegben is átnézhetjük, hogy eddig mire mennyit költöttünk. A felső sávban heti, havi és éves összegzés is kérhető. Ha vannak rendszeresen ugyanolyan összegű kiadásaink és bevételeink, azokat a “Rendszeres” menüpontnál megadja, így azokkal később nem kell törődnünk, a megadott időközönként automatikusan feljegyzi az alkalmazás. A “Történet” lehetőséggel természetesen minden előzményt időrendi sorrendben nézhetünk át.

Koin 3

A programot iPhone-ra, és androidos mobilra is telepíthetjük és az alábbi linkeken is elérhetitek...

GooglePlay1 AppStore1

Megjelent: 3113 alkalommal Utoljára frissítve: 2017 January 11 22:34