Nyomtatás

Már a gyónásban is segít az okostelefon: itt a Sinder

  • Posted on:  2016 December 03 12:32
  • Írta:  gomba

A katolikus egyház egyre többször igyekszik bebizonyítani, hogy megpróbálnak haladni a korral, de a legfrissebb tech hírek szerint most egy olyan elképesztő újdonságot álmodtak meg, amire talán senki sem számított.

A skót Leo Cushley atya ugyanis bejelentette az egyház legújabb találmányát, amely Sinder név alatt azoknak a hívő katolikusoknak szól, akik esetleg bűnbe estek a Tinderen, vagy az élet bizonyos területein, és nagy szükségük lenne egy azonnali feloldozásra, illetve gyónásra.  A Sinder lényege ugyanis, hogy elindítását követően megmutassa a felhasználóknak, hogy hol találják a legközelebbi templomot, szentmisét vagy papot, akinél meggyónhatják a bűnüket a feloldozás reményében, de nem lehet benne Bibliákat dobálni bűnös lényekre, sem fejleszteni hívő szintünket, ilyesmiről ne is álmodjunk. 

Az applikációt a Musemantik szoftvergyártóval közösen készítette el az egyház, és működését maga Cushley atya mutatta be a sajtónak a Szent Péter bazilika előtt.

A hírek alapján a program elérhető lesz iPhone-ra, és androidos mobilra is, de mi egyelőre még nem találtuk meg sem a PlayStore-ban, sem az AppStore-ban, bár valószínűleg magyar tartalom a program jelenlegi verziójában még nem lesz elérhető.

GooglePlay1 AppStore1

Megjelent: 2753 alkalommal Utoljára frissítve: 2016 December 05 08:56