Nyomtatás

App Ajánló: Akku status bar újra gondolva

  • Posted on:  2016 November 03 13:06
  • Írta:  gomba

Csak ránézel a mobilodra, és egy szín jelzi, hogy áll az aksid. Mutatunk egy csipet telefonos design beállítást.

Az akkumulátor töltöttségének színnel való jelzése talán még a számozásnál is jobb. Ezzel a prorgammal egyszerűen beállíthatjuk ezt a funkciót.

A mobilunk vagy tabletünk töltöttségi szintjének ellenőrzésére a szemünk számára a lehető legkevésbé megerőltető és egyben leglátványosabb módját kínálja az Androidra ingyenes Energy Bar. Az alkalmazással ugyanis különböző színű csíkok mutatják a képernyő tetején, hogyan áll az akkumulátor.

EnergyBar 2

Az appot megnyitva a "Normal" és "Status" lehetőségekkel eleve a vékonyabb és a vastagabb csíkok közül lehet választani, de alatta egy csúszkán ez még precízebben beállítható. Lejjebb a balra, középre vagy jobbra igazítást választhatjuk a csíkhoz, legalul pedig kiválaszthatjuk, hogy adott töltöttségi szinteket milyen színek jelképezzenek.

Például 0 és 25 százalék között piros mutatja, hogy lassan tölteni kell, míg például a zöld mutatja a 75 és 100 százalék közötti szakaszt. Ez egyébként alapbeállítás, amelyben négy szín szerepel, de a "Merge Segments" feliratra kattintva többféle töltöttségi szintet választhatunk, a színükre kattintva pedig változtathatjuk is azt egy színskálán. 

Az Energy Bar programot az alábbi linken érhetitek el...

GooglePlay1

Megjelent: 3680 alkalommal Utoljára frissítve: 2016 November 06 19:40