Nyomtatás

App Ajánló: Repülőnap Börgönd

  • Posted on:  2016 September 09 07:53
  • Írta:  gomba

Mindig örülünk annak, ha sikerül olyan hírrel szolgálnunk, melynek van helyi kötődése. Így van ez most is. A hétvégén rendezik a Börgöndi Repülőnapot, mely azért is aktuális nagyon, mert Székesfehérvár az idén ünnepli repüléstörténetének 100. évfordulóját. 

Korábban is számoltunk már be hasonlóan nagy és neves fehérvári rendezvény program információit is tartalmazó alkalmazásáról, mint például a FEZEN (a FEZEN applikációt bemutató írásunkat itt olvashatod). És most itt egy újabb remek alkalmazás okostelefonkra: Repülőnap Börgönd. Az applikáció elérhető Android és iPhone készülékekre egyaránt és tele van a legfrissebb hírekkel, információkkal a vasárnap tartandó légibemutatóval kapcsolatban. Megtaláljuk benne a repülőnap részletes és friss programját, tanácsot kapunk a helyszín felkeresésével kapcsolatban és részletes történeti és technikai információt a légiparádén megjelenő repülőgépekről. Sőt elérhető a programban a séta repüléseket végző oldtimer gépek listája és menetdíja is, illetve a rendező Albatrosz Repülő Egyesület bemutatkozása.

Borgond 2

Igen jól szerkesztett, sok és hasznos információt tartalmazó programocska született! Nem csak azoknak ajánljuk, akik kilátogatnak szeptember 11-én, vasárnap Börögndre, de azoknak is akik nem tudnak kimenni a repülőnapra, de kíváncsiak arra, hogy éppen melyik repülőgépet láthaják a szobájuk ablakán kitekintve, Fehérvár felett repülni...

A Börgöndi Repülőnap alkalmazását az alábbi linkeken érhetitek el...

GooglePlay1 AppStore1Megjelent: 2239 alkalommal Utoljára frissítve: 2016 September 09 09:12