Nyomtatás

Megújult a Facebook "szülinapi köszöntős" videója

  • Posted on:  2016 July 31 09:27
  • Írta:  gomba

A Te születésnapodra is készít egy videót a Facebook, de ha sokára lesz még a szülinapod és kíváncsi vagy, akkor most megmutatjuk milyen is lesz...

A közösségi oldal újabb személyes ajándékkal kedveskedik felhasználóinak. Viszont nem biztos, hogy mindenki megkapja majd. Az elmúlt néhány évben több meglepetést is készített már a Facebook a felhasználóinak, elég csak a legutóbbi szilveszteri visszatekintésre, a barátság napi köszöntésre, vagy a közösségi oldal 10. születésnapjára készített össznépi videóra gondolni. Zuckerbergék azonban tovább erősítenék a személyes tartalmakat.

A fejlesztők ezúttal olyan videót készítettek, ami minden olyan születésnapos felhasználó számára megjelenik, akit háromnál több ismerőse köszöntött fel az üzenőfalán, vagy jelölte meg egy bejegyzésében. Az algoritmus ezekből a köszöntésekből válogatva pakolja majd össze a végeredményt. Persze felmerül a kérdés, hogy ha valakit tényleg csak hárman-négyen köszöntenek fel így, ráadásul a gyors köszöntésnek számító Boldogat! és egyéb hasonló megoldásokkal, akkor mennyire érzi majd a felhasználó valóban személyesnek a videót.

Mindenesetre a Facebook már tanult a korábbi hibájából, és alapból úgy készítette el a videót, hogy annak tartalmát – vagyis, hogy melyik képek és bejegyzések jelenjenek meg benne – szerkeszteni lehessen. Így tudjuk majd csak igazán személyessé tenni a köszöntőt.

Megjelent: 4691 alkalommal Utoljára frissítve: 2016 July 31 09:57