Nyomtatás

App Ajánló: pénzügyi kiadáskezelő Androidra

  • Posted on:  2016 July 05 08:54
  • Írta:  gomba
Ha meg akarod tervezni havi kiadásaidat és figyelemmel szeretnéd követni, hogy mire mennyi pénzt költesz, akkor ez az ingyenes alkalmazás komoly segítségedre lehet.
 
Androidra a lehető legjobb ingyenes kiadáskezelő alkalmazás az Expense IQ, és nem csak azért, mert magyar menüje van. Használatához csak meg kell adni a pénznem rövidítését (HUF), a napi emlékeztető időpontját és a nyelvet, majd el is kezdhetjük kezelni az online kasszánkat. A + ikonra nyomva minden kiadásunkat és bevételünket megadhatjuk, nem csak összeg, hanem kategória szerint is. Ezt sok ilyen app tudja, de van két olyan funkció, ami miatt különösen érdemes kipróbálni.

Egyrészt nem csak feljegyezni, hanem tervezni is lehet a kiadásokat, a "Költségvetések" mappában minden kategóriában megadható, hogy az adott hónapban mire mennyit szeretnénk költeni. Az alkalmazás egy csíkon jelzi is, hogy a kategória tervezett költségén belül hol járunk, piros színnel pedig figyelmeztet, ha túlléptük a költségkeretet.

ExpenseIQ 2

A másik érdekes funkció a "Számlaemlékeztetők", itt a befizetési határidő mellett a kategória és az összeg is megadható. Így mindig meg tudjuk nézni, hogy milyen típusú számlánk maradt még és annak befizetéséről sem fogunk elfeledkezni, hiszen értesítést kapunk a fizetési határidő lejárta előtt.

Expense IQ az első olyan kiadáskezelő alkalmazás, amely a kiadáskezelést számlaemlékeztetővel, csekk-nyilvántartóval és költségvetés tervezővel egyesíti. A kiadáskezelő egy részletekben gazdag világot nyújt személyes pénzügyeidnek, napi pénzkezelési szükségleteidnek. Nyomon követheted benne a napi kiadásaidat gyorsan és könnyedén. Üzleti-, Személyes-, Utazási- és egyéb költségeinket mind villámgyorsan kezeli a program egyszerű és intuitív felhasználói felületéről. Interaktív jelentések és grafikonok segítségével elemezhetjük bevételeinket, kiadásainkat, a pénzforgalmat és egyenlegeinket, számos dátumtartományban és számlafiókon. Egy próbát  megér kipróbálni, lehet ezzel tudsz majd igazán csak spórolni a pénzügyeidben.

Az Expense IQ programot az alábbi linkeken érhetitek el... (sajnos iPhone-ra ez még nem elérhető :( ) 

GooglePlay1 AppStore1

 

Megjelent: 4612 alkalommal Utoljára frissítve: 2016 July 05 10:42