Nyomtatás

App Ajánló: Viber - most egy hétig ingyenes hívásokkal

  • Posted on:  2016 June 21 12:13
  • Írta:  gomba

Tegnap (hétfő) déltől egy teljes héten át korlátlanul és teljesen ingyen telefonálhatnak a magyar telefonszámmal regisztrált Viber-felhasználók. A világ 100 országának bármely mobil- vagy vezetékes telefonszámát ingyen lehet hívni.

Itthon már több mint 2,7 millióan használják a Vibert hang- és üzenetküldésre, valamint hang- és videohívásokra. A magyar felhasználók csak idén májusban 14 millió hívást kezdeményeztek az alkalmazásból, ami közel 100 millió percnyi beszélgetést jelentett. Emellé jött még a májusi 890 millió szöveges üzenet.

Talán éppen ezért döntött úgy a Viber, hogy a régió egyik legdinamikusabban bővülő országaként nálunk vezet be először egy új promóciót: a magyar felhasználók június 20-án déltől egy egész héten át ingyen próbálhatják ki a Viber Out szolgáltatást, azaz teljesen ingyen hívhatják a sima mobil- és vezetékes telefonszámokat is. Mennyiségi korlátozás sincs, tehát az előttünk áló héten bármennyit lehet így telefonálni. Az összes magyar telefonszám mellett ingyen hívhatók többek között az Egyesült Államok, Kanada és Ausztrália, Románia, Szlovákia vagy Szerbia, illetve további 94 ország számai, ehhez csupán az alkalmazásra és netkapcsolatra – mobilinternetre vagy wifire – van szükség.

A programot iPhone-raandroidos és windowsos mobiljára is telepítheti, de akár az asztali számítógépre is felrakhatja, mert nem olyan rég az alapoktól újraírt, kifejezetten az új, asztali Windowshoz tervezett alkalmazást adott ki a Viber.

Viber2

A 754 millió felhasználóval rendelkező ingyen üzenetküldős-telefonálós alkalmazás új verzióján a Microsoft redmondi és a Viber tel-avivi fejlesztőgárdája közösen dolgozott, a programozók gyakorlatilag az alapoktól újraépítve hozták létre az új változatot. A magyar nyelven is elérhető új verzió legjobb funkciói nem voltak elérhetők a korábbi, Windows 8, illetve Windows Phone 8 rendszerekre szánt változatban. Mostantól azonban a Viber összes funkciója, így a Nyilvános Csevegések, a beszélgetések végpont-végpont közti titkosítása vagy a Kapcsolatok alkalmazás (People app) integrációja is elérhető az összes új windowsos eszközön annak, aki innen letölti a gépére a programot.

A Viber magyar felhasználók számára elérhető akciója június 27-én délelőtt 11:59-ig tart.

A Viber programot az alábbi linkeken érhetitek el...

GooglePlay1 AppStore1

 

Megjelent: 2727 alkalommal Utoljára frissítve: 2016 June 21 13:43