Nyomtatás

App Ajánló: Google Naptár, hogy ne maradj le a foci-EB meccseiről!

  • Posted on:  2016 June 13 14:22
  • Írta:  gomba

Csak pár, gyors kattintás és a foci-EB egyetlen meccséről sem maradsz le!

Nem vagy tisztában a meccek kezdési időpontjával? Te is megszállottan keresgéled, hogy mikor, melyik meccs kezdődik? Bújod a műsorújságot, figyeled az M4 Sport EGP listáját? Akkor most a Google Naptár a Te applikációd! Minden sportrajongónak érdemes a Google Naptárban a következő gyors műveletet végrehajtani, hiszen így a foci-EB teljes programja látható lesz mobilodon, tableteden és számítógépeden is. 

A foci-EB meccsdömpingjét nehéz fejben tartani és követni, főleg a csoportmérkőzések során, így nagyon hasznos, ha 5 gyors lépésben a Google Naptárba illesztjük a kontinensviadal teljes programját. Ezzel a trükkel az Európa-bajnokság minden találkozója látható lesz számítógépeden, illetve Androidos és iPhone-os alkalmazással is.

Foci EB 3

A következőket kell tenned, hogy a meccsek kezdési időpontja bekerüljön a napi Google Naptáradba, ahonnan aztán már csak pár kattintás, hogy akár figyelmeztetőt beállíts az eseményhez, sőt az "elvetemültebb" felhasználók innen még a Google Asszisztens kártyák közé is bevározslhatják a mérközéseket...

1, Nyisd meg a Google Naptárt!

2, A bal alsó sarokban kattints a "Más naptárak" funkciónál a lefelé mutató nyílra!

3, A megjelenő lehetőségek közül válasszad a "Hozzáadás URL-cím alapján" funkciót!

4, A felnyíló ablakba másold be ezt a linket:
https://www.google.com/calendar/ical/mesnerlyons.com_1cekr7hg3lln0494sq5n6c4fe4%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

5, Kattints a "Naptár felvétele" gombra!

Ezután a naptárban nem csak a mérkőzések időpontja jelenik meg, de a már lejátszott találkozók eredménye is látható lesz.

Jó szurkolást!

Megjelent: 3677 alkalommal Utoljára frissítve: 2016 June 13 16:14