Nyomtatás

Megjelent a Facebook és a Messenger applikáció Windows 10-re

  • Posted on:  2016 April 29 10:49
  • Írta:  gomba

Még tavaly ősszel jelentette be Mark Zuckerberg, hogy dolgoznak a Facebook, a Messenger és az Instagram alkalmazásokon a Windows 10 rendszerhez. Most közel fél év elteltével, végre hivatalosan is itt van a három applikáció, amelyek a Microsoft legújabb operációs rendszerén működnek.

 

Facebook a Windows 10-en

Az új dedikált Facebook app gyors és könnyű hozzáférést biztosít a közösségi oldal legnépszerűbb funkcióihoz a Windows 10 operációs rendszeren. A program egy kattintással elérhető a Start Menüben, illetve sokkal gyorsabban tölt be a Hírfolyam, mintha böngészőből nyitná meg a felhasználó az oldalt. Az applikációban engedélyezhető az élő csempe, aminek köszönhetően a legfrissebb értesítések megjelennek a Start Menüben is, ezáltal az előtt értesít az információkról, hogy megnyitnánk a közösségi oldalt. Az alkalmazás egyszerű fotómegosztást ígér más appokból, vagy akár a Fájlkezelőből.

Facebook Win10 2

A Facebook legújabb funkciók kerültek bele a Windows 10-es alkalmazásba

  • Reakciók
  • hozzászólásoknál használható matricák
  • a jobb oldali menü megjeleníti a születésnapokat, eseményeket és népszerű témákat
  • beépített böngésző a linkek tartalmának gyorsabb eléréséhez
  • értesítések a rendszeren belül

Messenger a Windows 10-en

A beszélgetések a Windows 10-en sem állnak le. A folyamatos kommunikációt a teljes értékű Messenger alkalmazás teszi lehetővé. Használhatók benne a matricák, a csoportos beszélgetés és a GIF-ek küldése is. Az üzenetküldő applikáció is támogatja a Windows natív asztali értesítéseit, ennek köszönhetően nem csak az Élő csempéken, hanem a Műveletközpontban is láthatóvá válnak az üzenetek értesítései. A Facebook és Messenger alkalmazások egyaránt letölthetők már Windows 10 rendszeren a Microsoft Áruházból.

Facebook Win10 3

Megjelent: 3547 alkalommal Utoljára frissítve: 2016 April 29 12:25