Nyomtatás

Áprilisi játék a Google Térképben

  • Posted on:  2018 April 03 16:33
  • Írta:  gomba

A Google egy meglepetés játékkal bővítette ki térképét április elseje alkalmából, érdemes kipróbálni, ha van pár szabad perced. A Google élen jár az áprilisi tréfákban, várható volt, hogy ezúttal sem maradunk vicces játékok nélkül.

Vasárnap élesedett a Google Mapsben a Where is Waldo?, vagy ahogy itthon talán többen ismerik, Hová tűnt Vili? minijáték, amelyben - ahogy sokan valószínűleg már rájöttek, az ismert sapkás karaktert és barátait kell megtalálnunk a világ legkülönbözőbb pontjain. Egyébként ez egyáltalán nem könnyű feladat. Vili mellett Ladó, Vanda, Vau és Fehérszakáll Varázsló is ott rejtőzik a képeken, amiket úgy tudtok előhozni, hogy böngészőben vagy telefonon megnyijátok a térképet, aztán rákattintotok az oldalról előugró Vilire. Ha esetleg nem látod, akkor keresd ki a menüből a játékot.

 GoogleValdo2

A játék egy teljes hétig lesz elérhető és elvileg Google Assistant intergárciót is tartalmaz, de Androidon a "Where is Waldo" kérdésre csak a játékról szóló híreket kaptam vissza. Talán a Google Home többet tud.

Elköltöztünk Banner honlara

Megjelent: 5209 alkalommal Utoljára frissítve: 2018 April 03 08:59