Nyomtatás

Ünnepel a Viber és ez nekünk is jó!

  • Posted on:  2017 December 12 18:13
  • Írta:  gomba

Hetedik születésnapját ünnepli sokak kedvenc üzenetküldője, a Viber. Ennek alkalmából hagyományos telefonálásra is elhasználható krediteket osztanak szét az alkalmazásban.

Hetedik születésnapját ünnepli a Viber, a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása. Az alkalmazást 2014-ben felvásárló és azóta üzemeltető Rakuten szerint a Viber elsődleges célja a szabad és biztonságos kapcsolatteremtés az emberek között – függetlenül attól, hogy kik ők és honnan jöttek. A vállalat közleményében emlékeztetnek: a Viber az elsők közt valósította meg az üzenetek titkosítását a küldő és fogadó fél között. A szolgáltatáson belül keresztül zajló összes kommunikáció olyannyira védett, hogy senki – még maga a Viber sem – férhet hozzá a hívások során, illetve az üzenetekben továbbított tartalomhoz. Mindez azt is jelenti, hogy más üzenetküldő alkalmazásoktól eltérően a Viber nem veszi célba felhasználóit az általuk folytatott beszélgetések, megosztott információk vagy márkák alapján.

 Viber 7 1

Hogy köszönetet nyilvánítson hűséges felhasználóinak, a Viber 7 millió dollár (közel 2 milliárd forint) értékű ajándékot oszt szét a platformon. Az alkalmazás hivatalos chatbotjára feliratkozókat véletlenszerű időpontokban jutalmazzák meg, például 130-800 forint közötti Viber Out kreditet írnak nekik jóvá, vagy a legjobb eladásokat produkáló öt matricacsomagból egyhez ingyenes hozzáférést biztosítanak számukra.

Ezt követően a felhasználók barátaikat és családtagjaikat is meghívhatják, hogy ők is feliratkozhassanak, és begyűjthessék saját ajándékaikat a chatbotból, amely – a Viberben megnyitva – ezen a linken érhető el.  

Elköltöztünk Banner honlara

Megjelent: 3112 alkalommal Utoljára frissítve: 2017 December 12 10:28