Nyomtatás

Már nézhetjük a Facebook év végi videóját!

  • Posted on:  2017 December 12 17:59
  • Írta:  gomba

Az elmúlt években már tapasztalt jó szokása szerint az év utolsó hónapjában mindenkiről egy személyre szabott videót állított össze a Facebook.

Az elmúlt év áttekintése oldal ezúttal is több érdekességgel szolgál. Kiderül például rajta, hogy idén mennyi új (facebookos) ismerősünk lett, vagy például az is, hogy ismerőseink hány alkalommal válaszoltak tetszik/imádom/vicces/hűha reakcióval bejegyzéseinkre (tehát csak a pozitív reakciókat számolják). Ezután azt is megmutatja az összegzés, hogy kik voltak a "legnagyobb rajongók", azaz a legtöbb lájkot/reakciót nyomók.

Ezt az összegzést mindenki megnézheti ide kattintva – facebookos belépés után természetesen mindenki a rá vonatkozó dolgokat látja. Amit még nem mindenki lát, az az oldal tetején lévő személyes videó: a Facebook szokás szerint nem egyszerre készíti el mindenkinek, így ha ön még nem látja, érdemes visszanézni néhány óránként, az ön videója is bármelyik pillanatban elkészülhet. Jó tudni, hogy ha nem elégedett a Facebook által kiválogatott pillanatokkal, a videóból elvehet, hozzátehet, majd a végeredményt meg is oszthatja üzenőfalán.

Elköltöztünk Banner honlara

Megjelent: 2973 alkalommal Utoljára frissítve: 2017 December 12 10:13