Nyomtatás

Újabb, őrült Facebook kihívások

  • Posted on:  2017 October 24 22:10
  • Írta:  gomba

Újabb igen veszélyes Facebook kihívás terjed, a rémisztő kihívás nyomán nyugat-európai fiatalok tűnnek el. 48 órára el kell tűnniük otthonról, és az nyer, akit több aggódó rokon és barát keres a közösségi oldalakon.

A kihívásban arra buzdítják a gyerekeket, hogy 2 teljes napra bujjanak el a szüleik elől, higgyék azt, hogy eltűntek. Az kapja a legtöbb pontot, aki körül a legnagyobb lesz a hírverés az eltűnése után. Igaz, ezidáig csak a Angliában terjed az ostoba kihívás, de nem árt vigyázni. Az online térben rendkívül hamar terjednek a hasonló dolgok, így csak idő kérdése, hogy a beteges játék mikor lép be a kontinensre és jut el akár Magyarországra.

Egy londoni, aggodó szülő gyermekét 55 óra után találta meg a helyi rendőrség. Az elveszettnek hitt gyermek szülei arról számoltak be, hogy semmi megbánást nem tanúsítottak a kölykök, egyszerűen csak jó viccnek tartották az egészet. "Megrémültem, hogy meghalt, megerőszakolták vagy megölték. De ezek a gyerekek ezt viccnek fogják fel. Egy másodpercig sem bánták a dolgot, sőt, miután hazahozták a rendőrök, észrevettem, hogy szelfiket töltöttek fel a rendőrautóból" - nyilatkozta a szülő.

FB Kihivas2

Nem ez az első értelmetlen, buta kihívás, ami a Facebookon terjed. Nem olyan régen a fiatalok ragasztószalaggal erősítették magukat oszlopokhoz, és egyikük szemgödre összezúzódott, amikor megpróbált kiszabadulni. Máskor az volt a verseny tárgya, hogy egyenek meg egy evőkanálnyi fahéjat, ám az orvosok szerint ilyenkor a köhögés miatt a tüdőbe kerülhet a porból, végzetesen károsítva azt. A jég-só kihívásnak sem volt sokkal több értelme: ebben a játékban az volt a győztes, aki a leghosszabb ideig tudott egy jégkockát és egy kis sót egyszerre a markában tartani. Az így létrejövő kémiai reakció némely esetben harmadfokú égési sérüléshez vezetett. Találkoztunk már persze viccesebbnek tűnő kihivásokkal is, de a jeges vödör kihívás is, mely itthon is hódított csak az elején volt vicces. Még napjainkban is sok olyan vicces és kevésbbé vicces videó kering a neten, ahol a próbálkozásokról készült videókon komoy sérülések láthatók, melyek csak elsőre viccesek, a való világban igen komoly következményei vannak ezeknek az őrült kihívásoknak.

Elköltöztünk Banner honlara

Megjelent: 3903 alkalommal Utoljára frissítve: 2017 October 24 12:50