Nyomtatás

App Ajánló: Trendi sminkelős alkalmazás hölgyeknek

  • Posted on:  2017 June 27 11:33
  • Írta:  gomba

Luxusmárkákkal is összeállt egy appfejlesztő annak érdekében, hogy könnyen ki lehessen választani a tökéletes rúzst, és ez csupán az egyik modulja egy különleges, sminkelést segítő alkalmazásnak.

Szinte pillanatok alatt csinált nemzetközi karriert az év elején egy eddig ismeretlen fejlesztői capat. A programot vagy félmilliárdan töltötték már le, és hirtelen népszerűvé is vált. A MakeupPlus nevű sminkelő alkalmazás elsősorban a hölgyek körében hódít. A MakeupPlusszal teljes virtuális átalakítást végezhetünk magunkon, pontosabban a szelfinken, mindegy hogy a szemöldökünkről, hajunk színéről, szempillánk sűrűségéről, szemhéjunk árnyalatáról, arcunk – alapozókkal segített – napbarnítottságáról van-e szó. Eddig még nem is tűnik a MakeupPlus a hasonló célú alkalmazások közül, azonban a fejlesztők összeálltak a legismertebb márkákkal, így kínálva „tesztelési” lehetőséget.

MakeUp2

Az app egyik új modulja például a rúzsokkal teszi ezt, neves kozmetikai cégek (Charlotte Tilbury, Moonshot, Girogio Armani, Lancome) valós rúzsait lehet kipróbálni a szánkon, méghozzá úgy, hogy csak magunk felé kell fordítani a szelfikamerát, kiválasztani a rúzst vagy a szájfényt, és máris úgíy tűnik, mintha ki is rúzsoztuk volna magunkat. Ahogy tovább lépünk, újabb rúzsszín jelenik meg a szánkon. Még arra is van lehetőség (persze nem Magyarországon), hogy azonnal, az appon keresztül megrendeljék azt a rúzst (kozmetikumot), amelyik a legjobban tetszik.

A rúzsozó rész persze csak az egyik modul, a mostani frissítéssel a többin is csiszolgattak, több márka, több lehetőség áll a hobbi kozmetikusok rendelkezésére a teljes IRL (in real life, mint a valós életben) megszépüléshez. Az appnak androidos és iOS-es változata egyaránt ingyen elérhető.

GooglePlay1 AppStore1

Megjelent: 3552 alkalommal Utoljára frissítve: 2017 June 27 12:05