Nyomtatás

Egyszerű YouTube-videó letöltési trükk

  • Posted on:  2017 April 28 14:54
  • Írta:  gomba

MP3-as zeneként, MP4-es videóként és GIF-ként is letölthető bármilyen YouTube-videó, ehhez mindössze 4 karaktert kell a linkjükbe írni.

A CONV. egy kiváló YouTube-szolgáltatás, ugyanis villámgyors módon kínál a videókhoz letöltési lehetőségeket. Azonnal 3 félét, hiszen a zenéjüket vagy hanganyagukat, animációjukat és a videót magát is letölthetjük. Ehhez egyetlen dolgot kell írni a YouTube-videó linkjébe: a "youtube" elé a "conv" szöveget, mindenféle írásjel vagy elválasztás nélkül. Tehát így:

CONV2

Ha ez megvan, az Enter billentyűre kell nyomni, majd egy ilyen oldal jelenik meg. (A betöltődés hosszát a videó hossza befolyásolja.)

Itt már csak azt kell eldönteni, hogy MP3-as zeneként, MP4-es videóként vagy GIF-ként akarjuk magunknak letölteni. Bármelyiket is választjuk, utána még van szerkesztési lehetőségünk, hiszen nem minden esetben akarjuk a teljes videót, hangsávot vagy animációt, akár egy részlet is kiválasztható.

Megjegyeznénk azt is, hogy a jövedelemszerzést semmilyen formában nem szolgáló magáncélú letöltés ugyan nem bűncselekmény Magyarországon, a YouTube időnként megpróbál blokkoltatni néhány hasonló oldalt, de úgy tűnik, a harc sem technikailag, sem jogilag nem sikeres. Az oldalak üzemeltetői szerint egyébként az ellenük való küzdelem olyan, mintha a nyolcvanas-kilencvenes években a rádióból magnókazettára rögzítés miatt lépett volna fel valaki jogilag.

Megjelent: 6596 alkalommal Utoljára frissítve: 2017 May 01 17:50