Nyomtatás

Ingyen Wi-Fi kereső funkció érkezik a Facebookra

  • Posted on:  2016 December 03 19:22
  • Írta:  gomba

Hamarosan egy újabb hasznos funkció kerülhet be a Facebook alkalmazásba, amely a The Next Web információi szerint abban nyújthat nekünk segítséget, hogy ingyenes WiFi hálózatot találjunk az aktuális tartózkodási helyünk közelében.

 

A legfrissebb tech hírek szerint a Facebook az iPhone-okra letölthető Facebook applikáció tesztverziójában tette elérhetővé a Find WiFi névre keresztelt opciót, aminek a lényege az, hogy a felhasználók listázhatják maguknak a környékükön lévő legközelebbi ingyenes WiFi pontokat. 

Az új opció előzménye az, hogy a Facebook nemrégiben arra kérte a legtöbb oldal adminisztrátorát, hogy jelezzék feléjük azt, hogy tudnak-e ingyenes internetet biztosítani a felhasználók számára vagy sem, mert amennyiben igen, akkor felkerülhetnek arra a térképes listára, ahol a jövőben az emberek könnyedén megtalálhatják az ingyenes WiFi pontokat. 

Facebook WiFi 2

A lap által nyilvánosságra hozott képernyőmentés alapján látható, hogy a pontok térképes listázása mellett a cégnév és a nyitvatartási idő egyaránt listázásra kerül, így a jövőben sokkal könnyebben juthatnánk majd ezáltal interneteléréshez. A kérdés csak az, hogy a Facebook mikor élesíti a lehetőséget! 

Megjelent: 2756 alkalommal Utoljára frissítve: 2016 December 03 19:33