Nyomtatás

A Google is készül az olimpiára - Rio 2016

  • Posted on:  2016 August 06 20:42
  • Írta:  gomba
Az összes internet óriás nagy figyelmet szentel az olimpiának. Így van ezzel a Facebook, de a Google is. Mostantól bármire is keresünk rá a riói olimpia kapcsán, a Google külön oldalt mutat be sportolókról, eredményekről, programokról, videókról és helyszínekről.
 
Akár hazánk büszkeségeinek programjára vagyunk kíváncsiak, vagy akár arra, hogyan áll Magyarország az éremtáblázaton, a Google keresőjében minden ilyen információt egy erre dedikált, legfelül megjelenő oldalon kapunk meg a riói olimpiáról - mobilon és számítógépen egyaránt. Egyetlen fontos dolgot kell ilyenkor megtennünk: minden keresőkifejezés mellé be kell írnunk, hogy "rio 2016". Mint például itt:
 
Google Rio2016 2
 
Sportolókról, eredményekről, programokról és helyszínekről is olimpiai logóval és színes kiemeléssel jelzett összefoglalót kapunk ilyenkor. A találati oldal tetején először egy rövid összefoglalót, mint a fenti képen, majd rákattintva egy nagyobb oldal jelenik meg, mint a lenti képen.
 
Google Rio2016 3
 
Itt a képen már látható is, hogy Szász Emese párbajtőrben megszerezte a riói olimpia elős magyar aranyát! De bármire is keresünk majd rá, mindig a legfrissebb információkat kapjuk az adott keresés kapcsán. Videóajánlatokat is kapunk, hiszen a YouTube-on sok hivatalos felvétel és közvetítés lesz majd látható az ötkarikás játékokról.
Megjelent: 3868 alkalommal Utoljára frissítve: 2016 August 06 21:46